COMPANIE

 

CARETTA – Sisteme complete pentru acoperisuri durabile

Un acoperis pentru trei generatii!

Grupul de firme Caretta a fost infiintat in anul 2006. Cerintele pietei au directionat domeniul de activitate al firmei catre distributia sistemelor complete pentru acoperisuri din tigla metalica. Ulterior, evolutia benefica a companiei a impus necesitatea construirii unei hale de productie.

Caretta este unul din cei mai importanti producatori nationali de sisteme complete pentru acoperisuri din tigla metalica.

Caretta va ofera o gama completa de solutii pentru constructia unui acoperis durabil, estetic si perfect adaptat nevoilor dumneavoastra. Tigla metalica si accesoriile Caretta sunt de cea mai buna calitate, iar sistemul pluvial rectangular este diferit de solutiile clasice si asigura un nivel superior de eficienta si estetica.

fabrica

DE CE SA ALEGI CARETTA?

Garantie 30 de ani
Livrare gratuita in 24h
corectincorect

Furnizor de acoperisuri complete de 10 ani

Daca este montata corespunzator, durata de viata a tiglei metalice este de 50 de ani. Tigla metalica Caretta are garantie de 30 de ani la coroziune. Ca producator, GARANTAM calitatea sistemului complet de acoperis Caretta. Materia prima folosita provine de la furnizori cu renume mondial.

Livram oriunde in Romania, in 24-48 de ore

Oferim clientilor nostri transportul gratuit pentru un sistem complet de acoperis, oriunde in Romania. Livrarea tiglei metalice se face in 24-48 de ore de la confirmarea comenzii. Plata se poate face in avans, prin OP (ordin de plata) sau la livrare. Dispunem de un parc auto format din 30 autoturisme.

Economisiti la achizitia unui sistem complet Caretta

Caretta realizeaza in fabrica proprie sisteme complete de acoperis: tigla metalica, elemente si accesorii si sistem pluvial rectangular. Faptul ca suntem producatori ne permite sa va oferim produse de calitate premium la un pret accesibil, adaptat nevoilor dumneavoastra si solutii complete de acoperis.

TOP