Treci la nivelul
antreprenor

Ești pregătit să treci la nivelul antreprenor? Contactează-ne!

Cine suntem

Având o experiență de peste 15 ani suntem unul dintre cei mai importanți producători de sisteme complete de acoperișuri și garduri metalice. Oferim produse și servicii durabile, estetice și perfect adaptate
nevoilor clienților.

Este pentru tine dacă

Ai experiență în vânzări, în
domeniul construcțiilor

si/sau

Execuți lucrări de montaj pentru
acoperișuri sau garduri metalice

Propunerea Caretta

Caretta  încurajează spiritul antreprenorial din România. Descoperă cum poți să-ți începi propria afacere și cum vei deveni partener Caretta. Îți oferim o gamă completă de soluții pentru acoperișuri și garduri metalice și instrumentele de vânzare și promovare necesare ca tu să câștigi imediat.

Grăbește-te, ofertă limitată.

Gama de produse Caretta

Gama de acoperișuri Caretta

Gama de garduri orizontale Zebra

Gama de garduri verticale Zebra

Showroom-ul mobil Caretta

Pentru cei care dețin un permis de conducere categoria B și preferabil o mașină tip Dacia Dokker sau Renault Expres, Caretta a creat un model de prezentare inedit, practic și de impact: showroom-ul mobil. Autoturismul devine astfel principalul instrument de promovare a produselor și de atragere a clienților tăi. Conceptul de showroom mobil presupune dotarea mașinii cu un dispozitiv tip rafturi pentru prezentarea produselor, adaptabil dimensiunilor mașinii și ușor de montat și colantarea acesteia în scopul creării unui impact vizual puternic.

Avantajele unice Caretta

Soft CRM

Consiliere în dezvoltarea
business-ului

Beneficiezi de prețuri de
producător

Suport marketing / promovare

Beneficiile parteneriatului Caretta

+ Ai o piață: te bazezi pe un brand național recunoscut în domeniul acoperișurilor și gardurilor metalice;

+ Mergi pe o cale sigură: vei primi un portofoliu de produse competitive, inovative și vandabile;

+ Nu ești singur: primești cunoștințele și instrumentele necesare pentru a-ți dezvolta rapid segmentul de piață ales.

Întrebări și răspunsuri

Nu este obligatoriu, dar poate fi o opțiune ulterior, dacă dorești să te dezvolți ca afacere. Cea mai simplă formă pentru a putea fi partener Caretta este să ai un PFA. Atunci când vom discuta detaliile colaborării în funcție de obiectivele pe care ți le propui îți vom recomanda cea mai potrivită modalitate de organizare juridică și te vom consilia privitor la pașii pe care trebuie să îi urmezi.

Da. Caretta nu impune condiții de exclusivitate, însă recompensează partenerii care aleg să facă acest lucru, printr-o serie de avantaje de natură comercială și de marketing: protejarea zonei de piață, prioritate în livrare, campanii de marketing, materiale de publicitate și de expunere gratuite, consultanță tehnică.

Da, puteți vinde doar o categorie de produse sau ambele. Fiecare partener decide pe care dintre ele le va vinde (acoperișuri metalice sau garduri metalice). De asemenea, parteneriatul poate începe inițial pe o categorie de produse, iar ulterior să fie incluse și celelelate, sau se poate vinde de la început întregul portofoliu Caretta. Din experiența celorlalți parteneri cu care colaborăm, mulți clienții preferă să comande atât acoperișul, cât și gardul de la Caretta, deoarece își doresc un aspect unitar și produse din materiale similare.

Colaborarea cu firma Caretta implică încheierea unui contract de comisionar și va avea o formă agreată de comun acord. Condițiile contractuale și produsele vândute, se stabilesc în urma discuțiilor purtate cu managementul și reprezentanții companiei. Pentru încheierea contractului sunt necesare: copii după CUI și CI, cont IBAN,  datele persoanei juridice, datele administratorului, număr de telefon si e-mail.

Ca în orice tip de colaborare există multiple beneficii, dar și o serie de responsabilități pe care fiecare parte și le asumă. În funcție de aspectele negociate prin contract, de zona de vânzare și de disponibilitatea de implicare a colaboratorului, se pot fixa de comun acord anumite obiective de vânzări, ca repere de eficiență în colaborare.

Începe parteneriatul
cu firma Caretta!

Completează formularul alăturat și un coleg de la
Caretta te va contacta în cel mai scurt timp.

Ne poți contacta direct și la nr de tel:

0720.325.325

sau pe adresa de e-mail:

parteneri@caretta.ro

Ai nevoie de ajutor?