Intuiția te-a adus aici

Caretta
te duce mai
departe

Descoperă cum! Contactează-ne!

Cine suntem

Având o experiență de peste 15 ani suntem unul dintre cei mai importanți producători de sisteme complete de acoperișuri și garduri metalice. Oferim produse și servicii durabile, estetice și perfect adaptate
nevoilor clienților.

Propunerea Caretta

Caretta încurajează mediul de business din România. Descoperă cum poți
să îți dezvolți sau să îți relansezi afacerea. Dacă ești deja în domeniul construcțiilor vei obține o diversificare de succes a gamei tale de produse prin integrarea acoperișurilor sau gardurilor metalice Caretta, datorită aportului de inovație și experiență pe care îl oferim.
Dacă activezi în alte domenii ai oportunitatea de a intra pe o piață în creștere, alături de un partener cu notorietate și dispus să te sprijine constant în acțiunile tale.

Grăbește-te, ofertă limitată.

Este pentru tine dacă

Ești o persoană juridică din
domeniul construcțiilor

si/sau

Ai un spațiu de expunere
sau depozit

Gama de produse Caretta

Gama de acoperișuri Caretta

Gama de garduri orizontale Caretta

Gama de garduri verticale Caretta

Avantajele unice Caretta

Soft CRM

Lead-uri din zona ta

Beneficiezi de prețuri de
producător

Suport marketing / promovare

Beneficiile parteneriatului Caretta

+ Ai o piață: te bazezi pe un brand național recunoscut în domeniul acoperișurilor și gardurilor metalice;

+ Mergi pe o cale sigură: vei primi un portofoliu de produse competitive, inovative și vandabile;

+ Nu ești singur: primești cunoștințele și instrumentele necesare pentru a-ți dezvolta rapid segmentul de piață ales.

Întrebări și răspunsuri

Da. Caretta nu impune condiții de exclusivitate, însă recompensează partenerii care aleg să facă acest lucru, printr-o serie de avantaje de natură comercială și de marketing: protejarea zonei de piață, prioritate în livrare, campanii de marketing, materiale de publicitate și de expunere gratuite, consultanță tehnică.

Da, puteți vinde doar o categorie de produse sau ambele. Fiecare partener decide pe care dintre ele le va vinde (acoperișuri metalice sau garduri metalice). De asemenea, parteneriatul poate începe inițial pe o categorie de produse, iar ulterior să fie incluse și celelalte, sau se poate vinde de la început întregul portofoliu Caretta. Din experiența celorlalți parteneri cu care colaborăm mulți clienții preferă să comande atât acoperișul, cât și gardul de la Caretta, deoarece își doresc un aspect unitar și produse din materiale similare.

Parteneriatul cu firma Caretta implică încheierea unui contract de vânzare-cumpărare și va avea o formă agreată de comun acord. Condițiile contractuale și produsele vândute, se stabilesc în urma discuțiilor purtate cu managementul și reprezentanții companiei. Pentru încheierea contractului sunt necesare: copii după CUI și CI, cont IBAN,  datele persoanei juridice, plătitor de TVA sau nu, datele administratorului, număr de telefon si e-mail.

Ca în orice tip de parteneriat există multiple beneficii, dar și o serie de responsabilități pe care fiecare parte și le asumă. În funcție de aspectele negociate prin contract, de zona de vânzare și de disponibilitatea de implicare a partenerului, se pot fixa de comun acord anumite obiective de vânzări, ca repere de eficiență în parteneriat.

Începe parteneriatul
cu firma Caretta!

Completează formularul alăturat și un coleg de la
Caretta te va contacta în cel mai scurt timp.

Ne poți contacta direct și la nr de tel:

0720.325.325

sau pe adresa de e-mail:

parteneri@caretta.ro

Ai nevoie de ajutor?