Companie

Povestea noastră

 

Caretta a fost înființată în anul 2006. Cerințele pieței au direcționat domeniul de activitate al firmei către distribuția sistemelor complete pentru acoperișuri din țiglă metalică. Ulterior, evoluția benefică a companiei a impus necesitatea construirii unei hale de producție.

Caretta este unul din cei mai importanți producători naționali de sisteme complete pentru acoperișuri din țiglă metalică.

Caretta vă oferă o gamă completă de soluții pentru construcția unui acoperiș durabil, estetic și perfect adaptat nevoilor dumneavoastră. Țigla metalică și accesoriile Caretta sunt de cea mai bună calitate, iar sistemul pluvial rectangular este diferit de soluțiile clasice și asigură un nivel superior de eficiență și estetică.

De ce să alegi Caretta?

Caretta este unul din cei mai importanți producători naționali de sisteme complete pentru acoperișuri din țiglă metalică.

  Formular cere mostră

  *aceste câmpuri sunt obligatorii

  Completarea informațiilor de mai sus reprezintă acordul dumneavoastră pentru preluarea, prelucrarea, păstrarea și transmiterea datelor cu caracter personal strict în scopul trimiterii mostrei și desfășurării relațiilor comerciale conform cu Regulamentul (UE) 2016/679 prezentat în politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal Caretta.

   Formular cere ofertă

   Solicită rapid oferta personalizată

   *aceste câmpuri sunt obligatorii

   Completarea informațiilor de mai sus reprezintă acordul dumneavoastră pentru preluarea, prelucrarea, păstrarea și transmiterea datelor cu caracter personal strict în scopul ofertării și desfășurării relațiilor comerciale conform cu Regulamentul (UE) 2016/679 prezentat în politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal Caretta.

   Vă mulțumim pentru solicitare!

   Cererea a fost înregistrată și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

   Dacă nu primiți un mesaj în maxim 24 de ore, vă rugăm să ne contactați la 0735.000.555.

   TOP Call Now ButtonContactează-ne