Înlocuire acoperiș

Un acoperiș vechi, depăsit ca performanță sau pur și simplu inestetic poate fi schimbat foarte ușor. Etapele schimbării acestuia sunt:

  1. Decopertarea (îndepărtarea învelitorii vechi)
  2. Înlocuirea elementelor de susținere deteriorate din lemn (grindă, căpriori)
  3. Montarea foliei anticondens
  4. Montarea noului acoperiș din țiglă metalică lucioasă, mată structurat sau briliant.

Important în înlocuirea unui acoperiș:

  1. Înlocuirea unui sistem complet de acoperiș nu este complicată și nu afectează activitățile dumneavoastră zilnice. Durata normală de înlocuire este între 2 și 5 zile, în funcție de suprafață și complexitatea acestuia.
  2. Nu amânați înlocuirea acoperișurilor realizate din materiale de slabă calitate: azbest, tablă zincată, țiglă ceramică învechită. Acestea ascund de regulă potențiale cauze de deteriorare a întregii structuri a acoperișului, sunt grele, nu mai prezintă rezistență și nici aspect estetic.
  3. Evitați neplăcerile cauzate de schimbarea acoperișului. Este indicată colaborarea cu echipe profesioniste de montaj, recomandate de producător, pentru a se asigura o execuție rapidă și o calitate corespunzătoare. O echipă profesionistă vă oferă în plus sugestii referitoare la eventuale schimbări de design și funcționalitate a acoperișului, adaptate nevoilor și tendințelor actuale.
  4. Este indicat ca odatâă cu renovarea învelitorii să înlocuiți și sistemul vechi de jgheaburi și burlane, cu unul mult mai eficient și cu o durată de viață mult mai mare