AVANTAJE

 

Garanție și
Calitate premium

 

Caretta, oferă garanție de până la 50 de ani, în funcție de finisaj. Ca producător, garantăm calitatea sistemului complet de acoperiș livrat de către Caretta.

 

Caretta în
toată țara

 

Avem acoperire națională: ofertare, măsurare, montaj și transport. Oriunde în România vă construiți casa, noi vă oferim sistemul complet de acoperiș și transportul gratuit, pentru comenzi ce depăsesc 4.500 de lei, TVA inclus.

 

Transport
gratuit
Livrare în 24-48 ore

 

Asigurăm transportul gratuit pentru sistemele complete de acoperiș Caretta în toată țara, în 24-48 de ore de la confirmarea comenzii.

Cele mai bune
oferte

 

Cumpărând țigla metalică, sistem pluvial și accesorii de la noi, beneficiați de cele mai bune oferte: reduceri de preț pe tot parcursul anului, sistem de plată în rate, transport gratuit oriunde în țară, măsurare, montaj și garanții.

Sistem pluvial
unic

 

Am dezvoltat un sistem pluvial unic ca design și cu o eficiență sporită, într-o gamă completă de culori. Acest lucru ne permite să realizăm atât sisteme unitare coloristic, cât și jocuri de culori între învelitoare și elementele sistemului pluvial menite să confere un aspect estetic deosebit.

Rezistență
și durabilitate

 

Țigla metalică Caretta este potrivită pentru toate tipurile de climă, de la condițiile aspre de iarnă până la căldura caniculară de vară. Aspectul țiglei metalice va rămâne intact datorită stratului protector de zinc. Vă oferim siguranța unui acoperiș durabil care vă scutește de costuri mai mari pe viitor.

Sistem complet
de acoperiș

 

Oferim țiglă metalică premium și accesorii de cea mai bună calitate și un sistem pluvial rectangular mai eficient decât soluțiile clasice.

Gamă variată
de culori

 

Oferim peste 25 de nuanțe de culoare RAL pe 3 tipuri de finisaje (Briliant, Fresco și Lustro), atât pentru țiglă metalică, cât și pentru sistemul pluvial sau accesorii.

Plată în
rate

 

Prin intermediul parteneriatului cu TBI Credit poți achiziționa în rate, simplu și rapid, sistemul de acoperiș Caretta dorit.

Producător
și fabrică

 

Caretta are o experiență de peste 10 ani în producerea sistemelor complete de acoperiș. Am câștigat încrederea a 50.000 de clienți, acoperind 50.000 de case. Avem capacitatea de a realiza și livra 100 de sisteme complete de acoperiș pe zi ( aproximativ 15.000 mp/zi).

Montatori
profesioniști

 

Colaborăm și recomandăm la cerere echipe specializate de montaj în toată țara.

Eco friendly

 

Tehnologia prin care sunt realizate acesoriile și toate elementele unui sistem pluvial nu este invazivă și nu există riscuri de poluare sau accidente de mediu. Caretta respectă în totalitate principiile prevenirii, reducerii și controlului poluării.

  Formular cere mostră

  *aceste câmpuri sunt obligatorii

  Completarea informațiilor de mai sus reprezintă acordul dumneavoastră pentru preluarea, prelucrarea, păstrarea și transmiterea datelor cu caracter personal strict în scopul trimiterii mostrei și desfășurării relațiilor comerciale conform cu Regulamentul (UE) 2016/679 prezentat în politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal Caretta.

   Formular cere ofertă

   Solicită rapid oferta personalizată

   *aceste câmpuri sunt obligatorii

   Completarea informațiilor de mai sus reprezintă acordul dumneavoastră pentru preluarea, prelucrarea, păstrarea și transmiterea datelor cu caracter personal strict în scopul ofertării și desfășurării relațiilor comerciale conform cu Regulamentul (UE) 2016/679 prezentat în politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal Caretta.

   Vă mulțumim pentru solicitare!

   Cererea a fost înregistrată și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

   Dacă nu primiți un mesaj în maxim 24 de ore, vă rugăm să ne contactați la 0735.000.555.

   TOP
   Ai nevoie de ajutor?