Folie anticondens

Folie anticondens

 

Folie triplu strat

Foliile se caracterizează prin permeabilitate ridicată la vapori și, în același timp, prin etanșeitate ridicată la infiltrațiile de apă. Etanșeitatea ridicată la infiltrații protejează structura acoperișului împotriva:

 • infiltrațiilor accidentale și apei de condens,
 • precipitațiilor direcționate de vânt.

Datorită permeabilității ridicate la vapori, se pot monta în contact cu astereală, pentru case mansardate sau atunci când avem perete parte din acoperiș.

75mp pe rulou, culoare negru-alb*

 

75mp pe rulou, culoare negru-alb*
 
 

 

 

  Formular cere mostră

  *aceste câmpuri sunt obligatorii

  Completarea informațiilor de mai sus reprezintă acordul dumneavoastră pentru preluarea, prelucrarea, păstrarea și transmiterea datelor cu caracter personal strict în scopul trimiterii mostrei și desfășurării relațiilor comerciale conform cu Regulamentul (UE) 2016/679 prezentat în politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal Caretta.

   Formular cere ofertă

   Solicită rapid oferta personalizată

   *aceste câmpuri sunt obligatorii

   Completarea informațiilor de mai sus reprezintă acordul dumneavoastră pentru preluarea, prelucrarea, păstrarea și transmiterea datelor cu caracter personal strict în scopul ofertării și desfășurării relațiilor comerciale conform cu Regulamentul (UE) 2016/679 prezentat în politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal Caretta.

   Vă mulțumim pentru solicitare!

   Cererea a fost înregistrată și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

   Dacă nu primiți un mesaj în maxim 24 de ore, vă rugăm să ne contactați la 0735.000.555.

   TOP Call Now ButtonContactează-ne