Fabrica noastră

Caretta produce, în fabrica proprie, sisteme complete de acoperiș:

 • țigla metalică briliant, mată și semilucioasă
 • elemente și accesorii pentru un acoperiș complet
 • sistem pluvial rectangular.

Tabla tip țiglă produsă de Caretta are o greutate redusă fiind mult mai rezistentă, datorită performanței oțelului utilizat și înaltei tehnologii de prelucrare. Datorită modului în care aceasta este realizată, nu se decolorează în timp și are o protecție sporită împotriva zgârieturilor sau a coroziunii cauzate de factorii externi.

UTILITATEA UNUI SISTEM COMPLET Caretta
Caretta înseamna calitate, experiență de 15 ani și cele mai bune prețuri.
Cu un sistem complet de acoperiș Caretta aveți certitudinea lucrului bine făcut și evitați apariția problemelor pe termen lung.
Tehnologia prin care sunt realizate accesoriile și toate elementele unui sistem pluvial nu este invazivă și nu există riscuri de poluare sau accidente de mediu. Caretta respectă în totalitate principiile prevenirii, reducerii și controlului poluării.

Motive să alegeți acoperișul complet Caretta

 • Raport optim calitate-preț

  Ca producător de sisteme complete de acoperișuri, putem oferi prețuri adaptate nevoilor clienților noștri, fără a face rabat la calitate. Fabrica noastră produce peste 200 de sisteme complete de acoperiș pe zi.

  Acoperișurile Caretta sunt produse de calitate înaltă, obținute din oțel acoperit pe ambele fețe de vopsea în sistem multistrat având rolul de a proteja materialul de coroziune.

  Materia primă folosită la acoperișurile Caretta are la bază oțel DX51 acoperit cu aliaj de Zinc+Magneziu 120 MB, o soluție tehnologică de ultimă generație cu performanțe tehnice deosebite sau acoperit de un strat de zinc la cald cu grosime cuprinsă între 225-275 gr/mp .

  Această materie provine de la cei mai importanți producători de semifabricate fieroase din Europa:  VOESTALPINE Austria, MARCEGAGLIA Italia. 

 • Acoperișul Caretta prezintă rezistența crescută în timp și la factorii externi

  Vă oferim siguranța unui acoperiș durabil, ce vă scutește de costuri de înlocuire sau reparații mai mari pe viitor. Asigurăm această durabilitate prin certificatul de garanție, pe care îl oferim în calitate de producător. 
  Produsele Caretta au o garanție anticoroziune cuprinsă între 20 și 50 de ani, funcție de tipul de finisaj și au o durată de viață de până la 80 de ani. 

 • Soluții integrate prin sistem complet de acoperiș.

  Orice modificare, înlocuire sau completare a unui acoperiș presupune eforturi, costuri și riscuri mult mai mari decât cele inițiale: manopera, înlocuirea elementelor deteriorate, dificultatea găsirii țiglei metalice și accesoriilor de aceeași culoare și nuanța cu cele existente, montarea schelei și alte neprevăzute.
  Prin livrarea unor soluții integrate, Caretta reușește să fie furnizorul dumneavoastră pentru întreg acoperișul.

 • Sistem pluvial unic

  Am dezvoltat un sistem pluvial unic ca design și cu o eficiență sporită, într-o gamă completă de culori. Puteți alege un sistem de o singură culoare sau, pentru un aspect estetic deosebit, să realizați jocuri de culori între învelitoare și elementele sistemului pluvial. Sistemul pluvial rectangular Caretta are un design unic. Acest design asigură o eficiență deosebită, deoarece jgheaburile sunt mult mai rezistente și au o capacitate sporită de colectarea a apei, cu până la 30%, iar forma rectangulară a coturilor și burlanelor se adaptează perfect la structura casei.
  Asigurăm compatibilitate totală, din punct de vedere a gamei de culori și tipurilor de materiale, între țigla metalică și sistemul pluvial.
  Pentru soluțiile complete de acoperiș din țigla metalică mată structurată, sistemele pluviale Caretta sunt singurele care oferă un aspect unitar, fără diferențe de material sau culoare. Burlanele sunt prevăzute cu striații ornamentale care au rolul de a permite dilatarea-contractarea materialului la îngheț-dezgheț prevenind deteriorarea acestora în timp.

 • Dezvoltare și inovare

  Caretta inovează și dezvoltă continuu soluții adaptate nevoilor clienților.
  Putem confecționa și personaliza, cu ajutorul mașinilor automate proprii, orice tip de reper și element de tinichigerie, în funcție de specificul casei.

 • Transport gratuit

  Asigurăm transportul gratuit, pentru sistemele complete de acoperiș Caretta (comenzi cu valoare minimă de 4500 RON, valoare cu TVA), oriunde în țară, în cel mai scurt timp de la confirmarea comenzii.