Caretta în comunitate

ROZA - Broscuța prietenă cu prognoza

Descarca PDF

Broscuța Roza, ca și personaj, este inspirată din adevăratele broscuțe Caretta, cele mai mari țestoase cu carapace dură din lume, țestoase care trăiesc în Grecia, pe insula Zakynthos. Brandul de acoperișuri Caretta are la bază aceleași calități și principii inspirate din viața broscuțelor: rezistență, putere și durabilitate în timp.

Cu căsuța merg în spate, zi și noapte zi și noapte
Pas cu pas îl fac ușor, chiar și pe un delușor, un delușor
Oriunde ajung cu bine, că am căsuța cu mine, da, mereu cu mine.

Dacă plouă pic cu pic, imediat m-opresc un pic, doar un pic...
Dacă vântul bate tare, stau în carapace pănâ-i soare, da e Soare!
Dacă afară viscolește, carapacea m-adopostește, de ger mă adăpostește
Eu sunt prietenă cu toate, pentru ca-mi port căsuța în spate, da în spate

Carapacea-i un acoperiș, din cel mai puternic înveliș, ca de fier înveliș
Când te uiți la el în zare, verde, albastru sau chiar roz apare, da frumos apare
Un acoperiș fără comparații, bun și peste generații, chiar 3 generații
De rele mă protejeză și doar asta contează, da mult mai contează!

Cu căsuța merg în spate, zi și noapte, zi și noapte
Nu contează gerul, ploaia, soarele sau vâlvătaia, pap papaya, da papaya!
Carapacea-i calitate și-am de toate, chiar am de toate
Prietenă mi-s cu prognoza, eu sunt Roza, da sunt Roza!

Cupa Palas

În perioada 2-4 octombrie 2015, Iașul a devenit Capitala Dansului Sportiv prin organizarea a două competiții: „Cupa Palas” și „Cupa României”. Evenimentul a fost organizat de către Clubul Sportiv Reflex în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, Primăria Municipiului Iași, Consiliul Județean Iași, D.J.S.T. Iași, sub egida Federației Române de Dans Sportiv.
Caretta a fost alături de tinerii artiști, fiind unul dintre sponsorii principali ai evenimentului.

 

Casa Share – octombrie 2015

Caretta s-a alăturat și de această dată proiectului „Casa Share”, acoperind casa familiei Frunză din comuna Moimești, județul Iași. Familia Frunză este compusă din 10 membri, dintre care 7 sunt copii. Așadar, Casa Share 5 dispune acum de acoperiș Caretta, Alpin 3D.

 

Ziua educației – octombrie 2015

În data de 05.10.2015 au venit la sediul companiei noastre 48 de elevi din ciclul primar de la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” din Dancu , respectiv Școala Gimnazială nr. 1 Holboca. Aceștia au fost însoțiți de două cadre didactice.

Vizita a constat în realizarea unui traseu de prezentare a fabricii Caretta (S.C. Marco Reali S.R.L.). Elevii au văzut cum se produce tabla, respectiv accesoriile ce compun sistemele complete de acoperiș. Le-au fost prezentate hala de producție, depozitul, show-room-ul și au aflat care este rolul unui acoperiș în construcția unei case/clădiri.

 

Stația „Caretta” – septembrie 2015

O nouă stație RATP atrage atenția ieșenilor prin design-ul deosebit pe care îl prezintă, stație ce portă semnătura Caretta, companie producătoare de sisteme complete de acoperiș. Acest proiect este realizat în colaborare cu WINK Public Multimedia. Stația reprezintă acum interiorul unei case, fiind atașate elemente specifice unei camere de zi, precum canapeaua, tablourile și caloriferul.

De asemenea, prin realizarea unui acoperiș autentic marcă proprie Caretta se promovează noul produs Mediteran, o țiglă metalică ce beneficiază de calitate Premium. Obiectivul principal al producătorului de sisteme complete de acoperiș este acela de a face cunoștință oamenilor cu produsele pe care le fabrică și le comercializează. Astfel, vor afla detalii despre produsele, respectiv promoțiile pe care compania le desfășoară. Design-ul unic și ideea pe baza căreia s-a realizat stația, au menirea de a promova într-o manieră inedită țigla metalică de la Caretta. Se dorește ca acest brand să fie pe buzele cetățenilor orașului Iași, oferindu-le un acoperiș pe calitate „deasupra capului”, având scopul de a-i proteja de situațiile meteorologice neprevăzute ce pot apărea în momentul în care aceștia așteaptă autobuzul.

 

Casa Share - august 2015

Caretta a fost alături de proiectul „Casa Share”, proiect prin intermediul căruia oamenii strâng mână de la mână pentru a-i ajuta pe cei defavorizați. Așadar, Casa Share 4 dispune de acoperiș Caretta, Alpin 3D. Ne bucurăm că am putut fi alături de ei.

 

”Scoala Altfel” la Caretta - aprilie 2015

În cadrul proiectului „Scoala Altfel”, 32 de elevi și două cadre didactice au avut posibilitatea de a face cunoștiință cu etapele de producție a sistemelor complete de acoperiș din țiglă metalică. Le-au fost prezentate hala de producție, depozitul și showroom-ul, această acțiune fiind urmată de o discuție deschisă ce a avut drept temă rolul unui sistem complet de acoperiș pentru protecția locuinței.

 

  Formular cere mostră

  *aceste câmpuri sunt obligatorii

  Completarea informațiilor de mai sus reprezintă acordul dumneavoastră pentru preluarea, prelucrarea, păstrarea și transmiterea datelor cu caracter personal strict în scopul trimiterii mostrei și desfășurării relațiilor comerciale conform cu Regulamentul (UE) 2016/679 prezentat în politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal Caretta.

   Formular cere ofertă

   Solicită rapid oferta personalizată

   *aceste câmpuri sunt obligatorii

   Completarea informațiilor de mai sus reprezintă acordul dumneavoastră pentru preluarea, prelucrarea, păstrarea și transmiterea datelor cu caracter personal strict în scopul ofertării și desfășurării relațiilor comerciale conform cu Regulamentul (UE) 2016/679 prezentat în politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal Caretta.

   Vă mulțumim pentru solicitare!

   Cererea a fost înregistrată și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

   Dacă nu primiți un mesaj în maxim 24 de ore, vă rugăm să ne contactați la 0735.000.555.

   TOP
   Ai nevoie de ajutor?