Evoluția noastră

Caretta are o experiență de 15 ani în producerea sistemelor complete de acoperiș.

Am câștigat încrederea a peste 100.000 de clienți, acoperind 100.000 de case. Avem capacitatea de a realiza și livra 100 de sisteme complete de acoperiș pe zi (15.000 mp/zi). Oferim 25 de nuanțe de culoare RAL atât pentru învelitoare, cât și pentru accesorii și sistem pluvial.
Producem și comercializăm peste 40 de produse și repere proprii, ce reprezintă întreaga gamă necesară unui sistem complet de acoperiș.

Livrăm rapid în țară și în străinătate.

2018

Produse noi și investiții majore

 

Preocuparea pentru satisfacerea cât mai bună a așteptărilor clienților s-a concretizat în investiții menite să crească calitatea produselor și capacitatea de fabricare. Astfel s-a deschis o noua hală de producție și au fost achiziționate noi utilaje.

Aceste investiții s-au concretizat în posibilitatea lansării unui nou model de acoperiș Alpin 3D PLUS. Aceasta soluție a reprezentat transformarea unui model standard într-un model cu performanțe tehnice superioare menit să satisfacă exigențele clienților care doresc un raport cost-eficiență avantajos.

2018

Produse noi și investiții majore

Parteneriatul cu grupul austriac Voestalpine a reprezentat lansarea unei noi game de finisaje realizate dintr-un material inovator și foarte performant (aliaj de Zinc cu Magneziu) , finisaje care poartă denumirea Briliant pentru a sugera valoarea estetică și tehnologică a acestui tip de acoperiș.

2017

Lansarea noi identități a brandului Caretta

Investiția în imaginea companiei constituie un semn de apreciere și respect față de clienții Caretta și o modalitatea de a exprima principiile de transparență, dinamică și responsabilitate care ne îndrumă în activitate.

2016

Lansarea modelului Mediteran Plus, unic în Romania

Caretta inceputuri
Mediteran PLUS este o soluție inovativă și foarte performantă menită să confere acoperișului proprietăți deosebite: absoarbe condensul, reduce transferul de căldură, reduce zgomotul, rezistă la foc, la bacterii și mucegaiuri, sporește rezistența la coroziune.

2015

Lansarea noului produs "Mediteran"

Tigla metalica Mediteran 2015

Extinderea gamei de produse cu un nou sortiment de țiglă metalică de calitate premium, Mediteran devenind astfel un brand propriu Caretta.

2013

Top 5 producători

Top 5 producator de tigla metalica

Din momentul înființării sale și până în prezent Caretta are parte de o evoluție surprinzătoare și dinamică, având o creștere economică puternică. Investițiile continue în calitate, în instruirea oamenilor, precum și în modernizarea fluxurilor de fabricație și a spațiilor de lucru au făcut din Caretta o firmă profitabilă, dinamică cu o puternică creștere economică.
Astfel compania urcă pe podiumul primilor cinci producători naționali de țiglă metalică, elemente și accesorii complete pentru acoperiș.

2011

Galico Standard

Tigla metalica Alpin 3D

În 2011 a fost patentată țigla metalică Galico Standard și Galico 3D. În 2015 această țiglă a fost redenumită, primind numele de Alpin 3D, devenind astfel un brand propriu Caretta.

2010

Investiții majore

Investitii Hala

Anul 2010 este marcat de investiții majore: sunt achiziționate echipamente moderne și competitive, fapt care a condus la creșterea productivității firmei.

2009

Realizarea primei hale de producție

Investitii majore

S-a realizat prima hală de producție pentru sisteme complete de acoperiș. Caretta devine producător sub marcă proprie: produce elemente și accesorii, sistem pluvial rectangular.

2008

Extindere la nivel național

Servicii si sisteme complete de acoperis

Este un an esențial în funcționarea companiei, deoarece este atins unul din obiectivele vizate de companie: extinderea rețelei de distribuție la nivel național. Caretta pune astfel la dispoziția clienților săi servicii complete, cu acoperire națională.

2007

Începutul drumului

Istorie Inceputuri

S.C. ‘’Marco Reali’’ S.R.L și-a început activitatea în anul 2006 în domeniul distribuției de sisteme complete pentru acoperișuri din țiglă metalică.
În anul 2007, provocările impuse de concurență, branduri cu renume pe piața românească, au condus la conceperea și lansarea unui brand propriu sub marca „Caretta”, urmând a comercializa sisteme complete de acoperiș.

PRESENT

  Formular cere mostră

  *aceste câmpuri sunt obligatorii

  Completarea informațiilor de mai sus reprezintă acordul dumneavoastră pentru preluarea, prelucrarea, păstrarea și transmiterea datelor cu caracter personal strict în scopul trimiterii mostrei și desfășurării relațiilor comerciale conform cu Regulamentul (UE) 2016/679 prezentat în politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal Caretta.

   Formular cere ofertă

   Solicită rapid oferta personalizată

   *aceste câmpuri sunt obligatorii

   Completarea informațiilor de mai sus reprezintă acordul dumneavoastră pentru preluarea, prelucrarea, păstrarea și transmiterea datelor cu caracter personal strict în scopul ofertării și desfășurării relațiilor comerciale conform cu Regulamentul (UE) 2016/679 prezentat în politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal Caretta.

   Vă mulțumim pentru solicitare!

   Cererea a fost înregistrată și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

   Dacă nu primiți un mesaj în maxim 24 de ore, vă rugăm să ne contactați la 0735.000.555.

   TOP Call Now ButtonContactează-ne