Sisteme de fixare și etanșare

Alegerea accesoriilor în construirea unui sistem complet de acoperiș este esențială pentru rezistența în timp a acestuia și față de factorii externi care pot afecta durabilitatea acoperișului dumneavoastră.

Un sistem complet, etanș, estetic și funcțional vă poate scuti de cheltuieli suplimentare după montaj, de reparații inutile. Etanșarea corectă va asigura un consum redus de energie și o economie la consumul de curent electric necesar încălzirii locuinței.

Atunci cînd alegeți accesoriile pentru acoperiș trebuie să acordați o atenție deosebită dimensiunilor acestora. Dimensiunile accesoriilor Caretta sunt testate pentru a asigura protecția și funcționalitatea optimă pentru acoperișul dumneavoastră.

Membrană de etanşare (bandă butilică)

Bandă folie realizată dintr-un strat butilic adeziv. Se utilizează pentru etanşarea doliei la horn. Se lipeşte instantaneu şi are o mare rezistenţă la rupere. Se oferă în variante de 10 şi 15 cm lățime în funcţie de necesitate.

 

 

 

 

Pop nituri colorate

Pentru îmbinarea elementelor sistemului pluvial se folosesc popnituri colorate. Toate popniturile sunt vopsite şi livrate în întreaga gamă RAL aferentă sistemului pluvial rectangular Caretta.

Spray vopsea retuş

Se foloseşte pentru retuşarea zonelor în care s-au realizat secţionări ale ţiglei metalice sau ale acesoriilor ori când apar zgârieturi nedorite.

 

 

 

 

Suruburi

Pentru fixarea ţiglei metalice şi a accesoriilor se utilizează şuruburi autoperforante prevăzute cu o garnitură de etanşare. Toate şuruburile sunt vopsite în gama RAL fiind disponibile în toate culorile ţiglei metalice Caretta.

Etanşant coamă/streaşină

Este un element din polietilenă expandată cu pori închişi (impermeabil), care copiază amprenta ţiglei metalice pentru a nu permite pătrunderea umezelii, a prafului sau a păsărilor. Se montează în coame/streasina şi se utilizează pentru a împiedica supraventilația.

Etanşant cu lipici/adeziv

Este elementul din polietilenă care are o parte adezivă şi se montează la coamă, la streaşini sau dolii.

 

Silicon pentru tablă

Se foloseşte la etanşarea îmbinărilor sistemului pluvial. Îl avem disponibil în două variante în funcţie de utilizare: poliuretonic (silicon expandat folosit la etanșarea capacelor și îmbinărilor de jgheab) și silicon transparent (se folosește la suprafețele vizibile).
Contactează-ne pentru a cere o ofertă de preţ
sau pentru mai multe detalii

  Formular cere mostră

  *aceste câmpuri sunt obligatorii

  Completarea informațiilor de mai sus reprezintă acordul dumneavoastră pentru preluarea, prelucrarea, păstrarea și transmiterea datelor cu caracter personal strict în scopul trimiterii mostrei și desfășurării relațiilor comerciale conform cu Regulamentul (UE) 2016/679 prezentat în politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal Caretta.

   Formular cere ofertă

   Solicită rapid oferta personalizată

   *aceste câmpuri sunt obligatorii

   Completarea informațiilor de mai sus reprezintă acordul dumneavoastră pentru preluarea, prelucrarea, păstrarea și transmiterea datelor cu caracter personal strict în scopul ofertării și desfășurării relațiilor comerciale conform cu Regulamentul (UE) 2016/679 prezentat în politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal Caretta.

   Vă mulțumim pentru solicitare!

   Cererea a fost înregistrată și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

   Dacă nu primiți un mesaj în maxim 24 de ore, vă rugăm să ne contactați la 0735.000.555.

   TOP Call Now ButtonContactează-ne