Profile speciale

Profile speciale

In functie de specificul acoperisului dvs. putem identifica cele mai bune solutii.

Caretta poate realiza la cerere orice element sau accesoriu menit sa imbunatateasca functionalitatea unui acoperis sau aspectul acestuia.

Profilele speciale, sunt profile cu proiectare individuala, realizate de catre inginerii nostrii conform cerintelor si schitelor clientilor. Materialul utilizat este similar din punct de vedere al caracteristicilor sale tiglei metalice pentru care clientul opteaza, astfel incat sa existe uniformitate de structura si forma.

  Formular cere mostră

  *aceste câmpuri sunt obligatorii

  Completarea informațiilor de mai sus reprezintă acordul dumneavoastră pentru preluarea, prelucrarea, păstrarea și transmiterea datelor cu caracter personal strict în scopul trimiterii mostrei și desfășurării relațiilor comerciale conform cu Regulamentul (UE) 2016/679 prezentat în politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal Caretta.

   Formular cere ofertă

   Solicită rapid oferta personalizată

   *aceste câmpuri sunt obligatorii

   Completarea informațiilor de mai sus reprezintă acordul dumneavoastră pentru preluarea, prelucrarea, păstrarea și transmiterea datelor cu caracter personal strict în scopul ofertării și desfășurării relațiilor comerciale conform cu Regulamentul (UE) 2016/679 prezentat în politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal Caretta.

   Vă mulțumim pentru solicitare!

   Cererea a fost înregistrată și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

   Dacă nu primiți un mesaj în maxim 24 de ore, vă rugăm să ne contactați la 0735.000.555.

   TOP
   Ai nevoie de ajutor?