PORTOFOLIU

Portofoliu Caretta

Mediteran Plus

Chiar dacă este un model nou, Mediteran Plus a trezit imediat interesul clienților care doresc un acoperiș extrem de performant. Reprezentând o inovație menită să ofere o soluție cu eficacitate maximă, acoperișul Mediteran Plus completează aspectul deosebit al țiglei Mediteran, prin intermediul unei folii textile integrate, cu o serie de beneficii unice pentru piața românească: absoarbe condensul, reduce transferul de caldură, reduce zgomotul, rezistă la foc, la bacterii și mucegaiuri, sporește rezistența la coroziune. Sunt disponibile 25 de variante de culori pentru Semilucios sau Mat structurat.

Mediteran

Încă de la lansare modelul Mediteran s-a dovedit a fi un succes. Inspirat după modelul roman de țiglă ceramică, Mediteran a fost conceput pentru cei care apreciază design-ul elegant și distins a unui acoperiș. Profilul înalt asigură un plus de rezistență la încărcări de zăpadă și vânt. În același timp, forma sa unică conferă acoperișului un aspect deosebit de frumos. Clienții pot alege dintre o mare diversitate de culori, atât pentru tipul de țiglă Semilucios, cât și pentru cel Mat Structurat.

Alpin

Țigla metalică Alpin 3D conferă acoperișului dumneavoastră vizibilitate și atitudine, beneficiind în același timp de calitățile unei țigle metalice veritabile. Modelul ușor ondulat este facil de întreținut și de curățat fiind compatibil cu personalitatea oricărui tip construcție, proiect de renovare sau clădire nouă. Se poate opta între 25 de variante de culori pentru Semilucios sau Mat Structurat.

Testimoniale

Mihaela F. (Calarasi)
Tin sa va felicit pentru profesionalismul de care ati dat dovada. Felicitari pentru angajatii pe care ii aveti,de la operatori,soferi,pana la echipele de montaj cu care lucrati.am achizitionat zilele trecute un acoperis complet care a venit la fix. Totul calculat la milimetru,nimic in plus,nimic in minus. Echipa de montaj ne a uimit cu profesionalismul ei.va voi recomanda oricui va avea nevoie de produsele dvs. Felicitari!
Ciprian Paul P.(Prahova)
Domnule Chirila, Am primit membrana de etansare. Va asigur, inca o data, ca nu am avut asa ceva in nici o cutie. Este prima data cand vad asa ceva. Va multumesc pentru rabdarea acordata, pana acum, si pentru promtitudine. Daca la final toate ies bine, cred ca v-ati mai ales cu inca doi clienti. E vorba de cei doi prieteni ai mei cu care construiesc casa in regie proprie. Unul dintre ei, la primavara, se va apuca sa-si renoveze acoperisul, iar celalalt isi va construi casa, ca si mine, de la zero. Eu sunt, cumva, prietenul pe care se fac testele :).
Zsolt S. (Harghita)
Am primit marfa comandata. Sunteti profesionisti! La noi este o zicala: JOS CU PALARIA! :-) Multumim frumos pentru toate! Succes si numai bine!
Ladislau M. (Arad)
Am preluat materialele pentru acoperis. Va multumesc pentru promtitudinea cu care ati facut livrarea. Voi recomanda firma dumneavoastra si altora, daca vor fi interesati de acoperisuri cu tigla metalica. Multumiri!
Ovidiu C. (Satu Mare)
Tin sa va multumesc ptr. felul de abordare a clientului, pentru promtitudinea si corectitudinea de care ati dat dovada! Iar cat despre echipa de montare numai nota 10 ***, sunt niste oameni deosebiti pe care-i apreciez! Felicitari pentru ei! Adica "CARETTA", Nr.1! Daca, vreodata, va veni ocazia ca cineva sa se intereseze de vreo lucrare, puteti sa-i dati numarul meu de telefon.
Ladislau M. (Arad)
Stimate Domnule, Am preluat materialele pentru acoperis. Va multumesc pentru promtitudinea cu care ati facut livrarea. Voi recomanda firma dumneavoastra si altora, daca vor fi interesati de acoperisuri cu tigla metalica. Multumiri!
Laura Teodora P. (Mures)
Va multumesc pentru seriozitatea si promtitudinea de care ati dat dovada si ma bucur ca am colaborat cu firma dumneavoastra. O sa va recomand tuturor celor interesati de servicii sigure si serioase. O zi buna!
Zsolt S. (Harghita)
Buna ziua, Am primit marfa comandata. Sunteti profesionisti! La noi este o zicala: JOS CU PALARIA! :-) Multumim frumos pentru toate! Succes si numai bine!
TOP