Fabrica

Fabrica

CARETTA – UN PRODUCATOR DE INCREDERE

Caretta produce, in fabrica proprie, sisteme complete de acoperis:

 • tigla metalica mata si lucioasa
 • elemente si accesorii pentru un acoperis complet
 • sistem pluvial rectangular.

Tabla tip tigla produsa de Caretta are o greutate redusa fiind mult mai rezistenta, datorita performantei otelului utilizat si inaltei tehnologii de prelucrare. Datorita modului in care aceasta este realizata, nu se decoloreaza in timp si are o protectie sporita impotriva zgârieturilor sau a coroziunii cauzate de factorii externi.

UTILITATEA UNUI SISTEM COMPLET CARETTA

Caretta inseamna calitate, experienta de 10 ani si cele mai bune preturi.

Cu un sistem complet de acoperis Caretta aveti certitudinea lucrului bine facut si evitati aparitia problemelor pe termen lung.

Tehnologia prin care sunt realizate accesoriile si toate elementele unui sistem pluvial nu este invaziva si nu exista riscuri de poluare sau accidente de mediu. Caretta respecta in totalitate principiile prevenirii, reducerii si controlului poluarii.

 • Fabrica tigla metalica Caretta
 • Fabrica tigla metalica Caretta
 • Fabrica tigla metalica Caretta
 • Fabrica tigla metalica Caretta
 • Fabrica tigla metalica Caretta
 • Fabrica tigla metalica Caretta
 • Fabrica tigla metalica Caretta
 • Fabrica tigla metalica Caretta


Motive sa alegeti acoperisul complet CARETTA

Raport optim calitate-pret

Ca producator de sisteme complete de acoperisuri, putem oferi preturi adaptate nevoilor clientilor nostri, fara a face rabat la calitate. Fabrica noastra produce peste 100 de sisteme complete de acoperis pe zi.

Tabla tip tigla CARETTA este un produs de calitate Premium, obtinuta din otel zincat la cald, acoperit pe ambele fete de vopsea in sistem multistrat avand rolul de a proteja materialul de coroziune.

Materia prima folosita la tigla metalica Caretta are la baza otel DX51 acoperit de un strat de zinc la cald de 225g/mp pentru lucios si 275g/mp pentru mat, iar pe fata vizibila a materialului este acoperita cu vopsea pe baza de poliester in 2 variante de grosimi si aspect, finisaj poliester lucios, grosime 25 microni si poliester mat structurat, grosime 35 microni, iar pe verso materialul este protejat de un strat de lac cu o grosime de 7 microni.

Aceasta materie provine de la cei mai importanti producatori de semifabricate fieroase din Europa: MARCEGAGLIA, Arcellor Mital, CORUS.

Acoperisul Caretta prezinta rezistenta crescuta in timp si la factorii externi

Va oferim siguranta unui acoperis durabil, ce va scuteste de costuri de inlocuire sau reparatii mai mari pe viitor. Asiguram aceasta durabilitate prin certificatul de garantie, pe care il oferim in calitate de producator. Produsele Caretta sunt garantate 30 de ani anticoroziune si au o durata de viata de peste 50 de ani.

Solutii integrate prin sistem complet de acoperis.

Orice modificare, inlocuire sau completare a unui acoperis presupune eforturi, costuri si riscuri mult mai mari decat cele initiale: manopera, inlocuirea elementelor deteriorate, dificultatea gasirii tiglei metalice si accesoriilor de aceeasi culoare si nuanta cu cele existente, montarea schelei si alte neprevazute.

Prin livrarea unor solutii integrate, Caretta reuseste sa fie furnizorul dumneavoastra pentru intreg acoperisul.

Sistem pluvial unic

Am dezvoltat un sistem pluvial unic ca design si cu o eficienta sporita, intr-o gama completa de culori. Puteti alege un sistem de o singura culoare sau, pentru un aspect estetic deosebit, sa realizati jocuri de culori intre invelitoare si elementele sistemului pluvial. Sistem pluvial rectangular Caretta are un design unic. Acest design asigura o eficienta deosebita, deoarece jgheaburile sunt mult mai rezistente si au o capacitate sporita de colectarea a apei, cu pana la 30%, iar forma rectangulara a coturilor si burlanelor se adapteaza perfect la structura casei.

Asiguram compatibilitate totala, din punct de vedere a gamei de culori si tipurilor de materiale, intre tigla metalica si sistemul pluvial

Pentru solutiile complete de acoperis din tigla metalica mata structurata, sistemele pluviale Caretta sunt singurele care ofera un aspect unitar, fara diferente de material sau culoare. Burlanele sunt prevazute cu striatii ornamentale care au rolul de a permite dilatarea-contractarea materialului la inghet-dezghet prevenind deteriorarea acestora in timp.

Dezvoltare si inovare

Caretta inoveaza si dezvolta continuu solutii adaptate nevoilor clientilor. Putem confectiona si personaliza, cu ajutorul masinilor automate proprii, orice tip de reper si element de tinichigerie, in functie de specificul casei.

Transport gratuit

Asiguram transportul gratuit, pentru sistemele complete de acoperis Caretta (comenzi cu valoare minima de 4500 Ron, valoare cu TVA), oriunde in tara, in cel mai scurt timp de la confirmarea comenzii.

 

TOP