Istorie

Istorie

Caretta are o experienta de peste 10 ani in producerea sistemelor complete de acoperis.

Am castigat increderea a peste 35.000 de clienti, acoperind 35.000 de case. Avem capacitatea de a realiza si livra 100 de sisteme complete de acoperis pe zi (15.000 mp/zi). Oferim 25 de nuanțe de culoare RAL atat pentru invelitoare, cat si pentru accesorii si sistem pluvial. Producem si comercializam 30 de produse si repere proprii, ce reprezinta intreaga gama necesara unui sistem complet de acoperis.

Livram rapid in tara si in strainatate

PREZENT
2016

Lansarea modelului Mediteran Plus, unic in Romania

Mediteran PLUS este o solutie inovativa si foarte performanta menita sa confere acoperisului proprietati deosebite: absoarbe condensul, reduce transferul de caldura, reduce zgomotul, rezista la foc, la bacterii si mucegaiuri, sporeste rezistenta la coroziune.

2015

Lansarea noului produs "Mediteran"

Extinderea gamei de produse cu un nou sortiment de tigla metalica de calitate premium, Mediteran devenind astfel un brand propriu Caretta.

2013

Top 5 producatori

Din momentul infiintării sale si pana in prezent Caretta are parte de o evolutie surprinzătoare si dinamica, având o creștere economică puternică. Investitiile continue in calitate, in instruirea oamenilor, precum si in modernizarea fluxurilor de fabricatie si a spatiilor de lucru au facut din Caretta o firma profitabila, dinamica cu o puternica crestere economica. Astfel compania urca pe podiumul primilor cinci producători nationali de tigla metalica, elemente si accesorii complete pentru acoperis.

2011

Galico Standard

In 2011 a fost patentata tigla metalica Galico Standard si Galico 3D. In 2015 aceasta tigla a fost redenumita, primind numele de Alpin 3D, devenind astfel un brand propriu Caretta.

2010

Investitii majore

Anul 2010 este marcat de investitii majore: sunt achizitionate echipamente moderne si competitive, fapt care a condus la cresterea productivitatii firmei.

2009

Realizarea primei hale de productie

S-a realizat prima hala de productie pentru sisteme complete de acoperis. Caretta devine producator sub marca proprie: produce elemente si accesorii, sistem pluvial rectangular.

2008

Extindere la nivel national

Este un an esential în functionarea companiei, deoarece este atins unul din obiectivele vizate de companie: extinderea retelei de distributie la nivel national. Caretta pune astfel la dispozitia clientilor sai servicii complete, cu acoperire nationala.

2007

Inceputul drumului

S.C. ‘’Marco Reali’’ S.R.L si-a început activitatea în anul 2006 în domeniul distributiei de sisteme complete pentru acoperisuri din tigla metalica. În anul 2007, provocările impuse de concurență, branduri cu renume pe piața românească, au condus la conceperea și lansarea unui brand propriu sub marca „Caretta”, urmând a comercializa sisteme complete de acoperiș

2006 - ANUL INFIINTARII
Caretta inceputuri Caretta extindere la nivel national Caretta investitii majore Investitii Hala Tigla Metalica Alpin 3D Caretta Top 5 Tigla Metalica Mediteran Tigla Metalica Mediteran
TOP