Inlocuire acoperis

Inlocuire acoperis

Un acoperis vechi, depasit ca performanta sau pur si simplu inestetic poate fi schimbat foarte usor. Etapele schimbarii acestuia sunt:

  1. Decopertarea (indepartarea invelitorii vechi)
  2. Inlocuirea elementelor de sustinere deteriorate din lemn (grinda, capriori)
  3. Montarea foliei anticondens
  4. Montarea noului acoperis din tigla metalica lucioasa sau mata.

Important in inlocuirea unui acoperis:

  1. Inlocuirea unui sistem complet de acoperis nu este complicata si nu afecteaza activitatile dumneavoastra zilnice. Durata normala de inlocuire este intre 2 si 5 zile, in functie de suprafata si complexitatea acestuia.
  2. Nu amanati inlocuirea acoperisurilor realizate din materiale de slaba calitate: azbest, tabla zincata, tigla ceramica invechita. Acestea ascund de regula potentiale cauze de deteriorare a intregii structuri a acoperisului, sunt grele, nu mai prezinta rezistenta si nici aspect estetic.
  3. Evitati neplacerile cauzate de schimbarea acoperisului. Este indicata colaborarea cu echipe profesioniste de montaj, recomandate de producator, pentru a se asigura o executie rapida si o calitate corespunzatoare. O echipa profesionista va ofera in plus sugestii referitoare la eventuale schimbari de design si functionalitate a acoperisului, adaptate nevoilor si tendintelor actuale.
  4. Este indicat ca odata cu renovarea invelitorii sa inlocuiti si sistemul vechi de jgheaburi si burlane, cu unul mult mai eficient si cu o durata de viata mult mai mare

 

TOP