Garantii si calitate premiumDaca este montata corespunzator, durata de viata a tiglei metalice este de 50 de ani. Tigla metalica Caretta are garantie de 30 de ani la coroziune. Ca producator, GARANTAM calitatea sistemului complet de acoperis Caretta, deoarece utilizam materie prima produsa de furnizori cu renume mondial.
Avem acoperire nationala: ofertare, masurare, montaj si transport. Oriunde in Romania va construiti casa, noi va oferim sistemul complet de acoperis si transportul gratuit, pentru comenzi ce depasesc 4.500 de lei , TVA inclus.
Oferim clientilor nostri transportul gratuit pentru un sistem complet de acoperis, oriunde in Romania. Livrarea tiglei metalice se face in 24-48 de ore de la confirmarea comenzii. Plata se poate face in avans, prin OP (ordin de plata) sau la livrare. Dispunem de un parc auto format din 30 autoturisme.
Cumparand tigla metalica, sistem pluvial si accesorii de la noi, beneficiati de cele mai bune oferte: reduceri de pret pe tot parcursul anului, sistem de plata in rate, transport gratuit oriunde in tara, masurare, montaj si garantii.
Am dezvoltat un sistem pluvial unic ca design si cu o eficienta sporita, intr-o gama completa de culori. Acest lucru ne permite sa realizam atat sisteme unitare coloristic, cat si jocuri de culori intre invelitoare si elementele sistemului pluvial menite sa confere un aspect estetic deosebit.
Tigla metalica Caretta este potrivita pentru toate tipurile de clima, de la conditiile aspre de iarna pana la caldura caniculara de vara. Aspectul tiglei metalice va ramane intact datorita stratului protector de zinc. Va oferim siguranta unui acoperis durabil care va scuteste de costuri mai mari pe viitor.
Caretta realizeaza in fabrica proprie sisteme complete de acoperis: tigla metalica, elemente si accesorii si sistem pluvial rectangular. Faptul ca suntem producatori ne permite sa va oferim produse de calitate premium la un pret accesibil si solutii complete de acoperis.
Oferim 25 de nuante de culoare RAL atat pentru invelitoare cat si pentru accesoriile si sistemul pluvial, o noutate in Romania. Producem si comercializam 30 de produse si repere proprii ce reprezinta intreaga gama necesara unui sistem complet de acoperis estetic, functional si durabil.
Prin intermediul parteneriatului cu CETELEM si TBI Credit puteti achizitiona cu plata in rate sistemul de acoperis Caretta dorit. Ca producator putem oferi preturi adaptate nevoilor clientilor nostri fara a face rabat de la calitate si incluzand in oferta noastra toate elementele unui acoperis.
Caretta are o experieta de peste 10 ani in producerea sistemelor complete de acoperis. Am castigat increderea a 35.000 de clienti, acoperind 35.000 de case. Avem capacitatea de a realiza si livra 100 de sisteme complete de acoperis pe zi ( aproximativ 15.000 mp/zi).
Colaboram cu echipe specializate de montaj si acordam garantie pentru lucrarile executate de catre acestia. Daca nu aveti un specialist la indemana, noi va recomandam doar profesionisti, in orice parte a tarii v-ati afla: de la masurare pana la finalizare.
Tehnologia prin care sunt realizate acesoriile si toate elementele unui sistem pluvial nu este invaziva si nu exista riscuri de poluare sau accidente de mediu. Caretta respecta in totalitate principiile prevenirii, reducerii si controlului poluarii.
TOP